Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Valve απαντάει σε ερωτήματα σχετικά με το Steam Deck με νέα σελίδα FAQ

*
Η Valve δημοσίευσε μια νέα σελίδα FAQ για το Steam Deck. Σε αυτή, απαντάει στις 20 πιο δημοφιλείς ερωτήσεις του κοινού για το επερχόμενο handheld της. Οι ερωτήσεις συλλέχθηκαν απο τα Reddit, Discord, Twitter καθώς και την ηλεκτρονική θυρίδα του Gabe Newell.

Στη σελίδα δίνεται φως σε λεπτομέρειες που δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε στα hands-on previews της εταιρείας. Οι σημαντικότερες πληροφορίες που πήραμε είναι πως το Steam Deck θα υποστηρίζει πολλαπλά accounts, θα μπορεί να τρέξει παιχνίδια εκτός Steam μέσω του Proton, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χειριστήριο PC για άλλα παιχνίδια και θα μπορεί να εκκινήσει άλλο λειτουργικό σύστημα μέσω κάρτας microSD. Επιπλέον, θα υποστηρίζει και dual-boot για πολλαπλά λειτουργικά συστήματα. Διαβάστε εδώ όλες τις ερωτήσεις και απαντήσεις που αναρτήθηκαν στη σχετική σελίδα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*